Wat zijn de kosten:

Die vinden wij alleszins redelijk. Bij een sportschool krijg je meestal slechts een half jaar één training per week voor dat geld, met nog allerhande beperkende voorwaarden.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal keren per week dat je wilt trainen en normaal gespoken ook het type training (maar vanwege covid is de circuittraining vervallen*). Daarnaast berekenen we de prijs vanaf het moment dat je start. Om je een indruk te geven kun je doorklikken op onderstaande links voor een indicatie van de prijs.
*De circuittraining vervalt tijdens de covid-maatregelen: meerder mensen raken dezelfde halters en materialen aan tijdens een uur en hardlopen kan ook niet. Op dat uur nu een gewone bootcamp.

Indicatie kosten zaallessen en Indicatie kosten onlinelessen.

Bij aanmelding wordt éénmalig een inschrijfgeld van € 10,00 berekend. Als je contant betaalt, krijg je € 1,50 korting (de kosten van het betalingsverkeer). En je ontvangt dan een betalings-bewijs. Met uitzondering van lessen die in vakanties vallen, mogen gemiste lessen altijd ingehaald worden.
Deze bedragen zijn een indicatie en voor definitieve prijsopgaaf of andere combinaties kun je contact opnemen met Reinier.