Wie zijn wij?
Wat doen wij?
Voorwaarden
Trainers
Oefeningen
Circuittraining
 


Voorwaarden & Regels (vervolg)

De contributie moet voor 1 oktober (en voor 1 februari bij betaling in twee termijnen) in ons bezit zijn! Vergeet niet lesdag en -uur te vermelden (b.v. di 6-7 Leiden). Je moet het zelf overmaken, er is geen acceptgiro! De contributie moet in z’n geheel voldaan worden, ook als je enkele weken later begint of stopt i.v.m. een vakantie. De gemiste lessen mag je dan natuurlijk inhalen. Voor nieuwkomers na 1 oktober wordt de contributie vanaf de datum van de eerste les bepaald.Zie ook onze Privacyverklaring.

De eerste, proefles, is gratis!
Bij aanmelding wordt éénmalig een inschrijfgeld van € 10,00 berekend. Als je contant betaalt, krijg je € 1,50 korting (de kosten van het betalingsverkeer). Je ontvangt dan een betalingsbewijs. Het lesjaar 2023-2024 loopt van 28 augustus 2023 t/m 5 juli 2024.
Als het nodig is je een herinnering te sturen dan zijn daar kosten aan verbonden. De eerste keer € 2,00, de tweede herinnering € 5,00. En daarna wordt de vordering aan derden overgedragen en belopen de meerkosten € 35. (Dit klinkt hard, helaas zijn we wettelijk verplicht van deze voorwaarden melding te maken, hopelijk komt het nooit zo ver.)
Laat waardevolle spullen niet in de kleedkamers achter en zorg dat tijdens de les de deuren naar de kleedkamers open staan. Helaas is het al eens gebeurd dat spulletjes verdwenen. Als je wat vergeet mee naar huis te nemen dan kun je het via de beheerder van de zaal of via ons als het waardevol is terugkrijgen. Op deze site houden we bij wat we vinden.

Bij Online-lessen kunnen we je niet zien en dus niet corrigeren. Meedoen op eigen risico.
Tenslotte, doe je zaalschoenen pas binnen aan, om de vloer zo schoon mogelijk te houden. Het is verboden op schoenen die afgeven te sporten!