Wie zijn wij?
Wat doen wij?
Voorwaarden
Trainers
Oefeningen
Circuittraining
 


Voorwaarden & Regels

Omdat de meeste zalen in de schoolvakanties niet beschikbaar zijn, valt er altijd een aantal lesdagen of weken uit.
Sommige zalen worden in mei/juni voor eindexamens gebruikt. We wijken dan uit naar alternatieve locaties, maar proberen de lesuren zoveel mogelijk te handhaven. Informatie hierover krijg je op tijd en zal ook op de website komen.
Als tegen het eind van het seizoen het aantal deelnemers per lesuur afneemt dan zullen we het rooster enigszins comprimeren.
Met uitzondering van lessen die in de vakanties vallen, mogen gemiste lessen altijd ingehaald worden. Daar hoeft geen toestemming voor gevraagd te worden. Wel moet je de lesgever aan het begin van de les even melden dat je een les komt inhalen. Met het halen van halters moet je als het druk is even wachten tot na de warming-up. Uitzondering op deze regel is de training in het Universitair Sportcentrum op vrijdag, hier kan niet ingehaald worden. Gemiste lessen meenemen naar het volgende lesjaar kan niet!
Het Zomerprogramma staat los van het gewone trainingsseizoen. Hierover krijg je aan het eind van het seizoen informatie.
Als je (definitief) van lesuur wilt wisselen kan dat alleen in overleg met Reinier van Nispen om overvolle uren te voorkomen.
Opzeggen moet je altijd schriftelijk of per e-mail doen bij Argos Sportconsultancy. Je krijgt dan een bevestiging. Er is een opzegtermijn van 1 maand en de opzegging gaat in per eerste van de maand! Dit geldt ook voor een 2de lesuur. De inschrijving is doorlopend dus opzeggen moet altijd ook als je het volgende lesjaar niet terugkomt. Overgebleven contributie wordt zonder inhoudingen gerestitueerd. Bij onvoorziene omstandigheden kan je op de nodige coulance rekenen.